Afriške Trak brez Rokavov Tiskanja Vrhovi in Krilo Kompleti za Ženske Bazin Riche Afriška Oblačila 2 Kosa Prilagodite Krila Določa WY5716

Hitro Pošiljko Servis/trgovina na Debelo in Padec Ladijskega prometa so Tako Dobrodošli.

1.Dokler več kot 5 kosov oblačil v redu, boste dobili brez IZRECNEGA pošiljke, kot so DHL/ Fedex/ EMS/ Aramex ali drugih express.

2.Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Seveda, več naročite, večji popust boste dobili.Lahko bi celo opravljanje storitve dodajanje lastne oznake ali izdelavo oblačila po meri.

3.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo pustil informacij o nas, če ste " d rad.

Opozorilo: različne računalniki zaslon barve drugače, barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od zgoraj, slike, hvala za vaše razumevanje.

Opomba:Pls preverite podrobnosti velikosti, preden kraj, da Opozorilo: Velikost lahko 2 cm/1 inch netočnost zaradi roko ukrepa; Modeli so samo za referenco, Barvo se lahko malo drugačna zaradi zaslona.Velikost izberete, je Azijski Velikost in velikost na element,smo znamka NAS Velikosti ,preveč.Hvala za vaše razumevanje!

Za Primer : Če se odločite, Azije, Velikost M ,vam bomo poslali NAS Velikosti 6 .

• Fit: Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti infomacije
  • je po meri: da,
  • Posebno: Tradicionalna Oblačila