body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

10 nastavite DIY 4pin USB 2.0 Tip C Ženski Vtičnice Priključek SMT tip s PC plošče in Stanovanja in 3,0 mm SR

Pritrjena z RAČUNALNIKOM Odbor

Lahko na primer s spajkanjem OD=3,0 mm kabel sami.

Z montažo stanovanj.

barva:črna

material:ABS

velikost:25x12.5x8mm

Vsebina Paketa:

10 * Adapter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Certificiranje: NOBEN
  • Priključek B: TIP-C
  • Priključek A: Mini Displayport(Mini DP)
  • Blagovna Znamka: FGHGF