Univerzalni Magnetni Telefon Nastavek Držalo, Stojalo 360 Zavrtite Nadzorno Ploščo Nosilec Nov Prihod Opis: Funkcija:

Ta magnetna avto nosilec za mobilni telefoni ne zajetno ali prostor dolgotrajen na vse.Vam ni več treba, da zadostuje za shranjevanje telefona v držalo ali armaturno ploščo, ker normalen avto gori v napoto.To magnetno avtomobila mount sticked na armaturni plošči, s čimer se ne blokira vaš vetrobransko steklo ali Zraka Vent.

Navigacija je zelo enostavno, s tem magnetna avto gori.To lahko enostavno vrtenje, popraviti, ali nagib pod katerim koli kotom, ki najbolje pomaga viewer telefona.

Magnetno tehnologijo, ki je varna za uporabo, in ne bodo škodovali vse pametni telefon.Ogljikovega jekla plošče v notranjosti magnetna avto gori so ultra tanek in zasnovana tako, da zagotavlja močna privlačna moč, kot tudi absorbira magnetni nestabilnost.

Skupaj z varen, je prav tako močna, to privablja vse telefon na to hitro - to je swift snap funkcijo.

Specifikacija:

Velikost: 5.5 x 5 x 4 cm