Primerni za Xiaomi Mijia Filter MJXFJ-300-G1 Filter Zraka Čistilec Integrirano HEPA Filter, Ozonski Odstranitev Filtra s

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Več učinkovitosti, boljše filtracije.

Zdrav življenjski slog!Nihče si ne želi, da diha onesnaženi zrak v svojem domu, če ne očistite zračni filter pa bo kaj bo naredil!Zamenjava filtra pomaga čistiti zrak v zraka čistilec in bo vaše življenje bolj zdravo!

Visoka kakovost zraka, filter, ki lahko zamenjajte filter vaše Xiaomi zraka čistilec.Pojdi nazaj na svež zrak in ponovno zadiha!

Ta filter pomaga, da je naš dom prah, cvetni prah in plesni spore.

Barva: Modra

Material: ABS+HEPA

Velikost: 30.5x25x15.5 cm

Vsebina Paketa:

1 * Filter

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.