body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dropshipping podporo in wholesaling.

100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.Pridržite, organiziranje in zaščititi svoje ribiške palice varno notranjost vozila

Prevoz palice udobno, preprečiti zaplete ali pridobivanje zlomljeno

Pritrditev na drugi in tretji vrstici zgrabi ročaj, odlično deluje za športna terenska vozila, Vagoni in Vagoni ali tako s 3 vrstic

5 palice in koluti combo zmogljivosti, nastavljiv od 41 cm do 62 cm

Visoke trdnosti, iz najlona material pasu s snap sponke, enostavno postavi, ni potrebno vrtanje

barva:črna

Material:najlon

velikost:220 cm

Vsebina Paketa:

2 * Ribiško Palico Imetnik Trak

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Trdoto: TEŽKO
  • Vrh Premer: 1.3 mm