FSUNION 2020 Nov Modni Sodobne Choker Ogrlica Dve Plasti Krog Ogrlice Zlato Barvo Ogrlica Choker Nakit Za Ženske, Darila

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Ogrlica Tip: Chokers Ogrlice

Veriga Tip: Povezava Verige

Uporablja Spol: Ženske, Otroke moški

Prekrita barva: Kot Prikazano Sliko

Pakiranje:OPP Vrečko

Verige Dolžina:Kot Prikazano Sliko

Teža:Približno 6 g

To je dobro darilo za vašo družino, prijatelji in sodelavci

Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova plačila. 1.Prosimo, potrdite svojo NASLOV previdno, ko vam bo, da. 2.Izdelki so poslane iz Kitajske z letalom; večina držav dosega v poslovanje, 15-45 dni . 3.Prosimo, kontaktirajte nas, če ne morete prejemati izdelkov v 65 dni .In vas prosimo, da nas 3 delovnih dni za preverjanje nedostavljeno paket in razlog. 4.Če ste izbrali možnost dostave: China Post Navadne Majhne Paketni Plus , ni mogla zagotoviti sledenje podatkov po odhodu iz Kitajske, vendar ne skrbite, prav tako bodo prišli v vaši državi uspešno. 5.Če želite slediti element ' info celotnega seveda v realnem času, vas prosimo, izberite China Post Registrirani Letalski Pošti .In če še vedno imate kakršne koli težave, se obrnite na nas In bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!Če je izdelek poškodovan ali drugi problem ki jih dobavitelja, ga lahko vrnete izdelek, da nas v svoje prvotno stanje za vračilo ali exchange.Prosimo, kontaktirajte nas za podrobnosti samo v 7 dneh po tem, ko dobite paket.Se bomo vrnili vaš denar ali exchange potem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Če ne boste zadovoljni z našimi porducts, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam, da bomo 100% slove vsak problem za vas.V besedo,Če imate kakršna koli vprašanja, plaese vas prosimo, da nas kontaktirate.Veseli smo, da vam pomaga rešiti to.

• Blagovna Znamka: FSUNION
  • Ogrlica Tip: Chokers Ogrlice
  • Obesek Velikost: kot je prikazano sliko
  • Obliko\vzorec: KROG