body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } DHBH-Avto Styling Zunanjosti Dually Posteljo Fender Strani Oznako LED Luči za FORD F150 F250 F350 Ranger T6 T7 XTL FX4 F150 Pickup Izdelana iz visoko kakovostnih PC objektiv, IP67 nepremočljiva in anti-scratch. 20,000 do 50,000 delovnih ur dolgo življenjsko dobo, ne blede dolgo časa izpostavljenosti, je jamstvo za dolgo uporabo.Lahko prilagoditev na vse vrste slabo vreme, ne vlago v notranjosti po močnem dežju ali pranje avtomobila.

Za Vozila Znamke/Modela: FORD F-150 F-250 F-350 RANGER T6 T7 XTL FX4 F150 PICKUP

Napetost: 12V

Postavka Vrsta: Dome Luč

Vmesnik Tip: T10 (W5W/194)

Moč: 10W

Lumnov: 2800Lm

Barva: črna

Material: ABS

Vsebina Paketa:

5 x prijavite luči

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Moč: 10W
  • Za Vozila BrandsModel: FORD
  • Napetost: 12V
  • Certificiranje: NOBEN