1 Par Kawaii Lepe Nogavice Ženske Rdeče Srce Vzorec Mehko Dihanje Bombažne Nogavice Gleženj High Priložnostne Nogavice Comfy Modni Slog E0045

Opis: EU Velikost: Ena velikost ustreza 34 - 40 100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti Količina :1 Par Barva: Črna,Bela,Siva Material: Bombaž, ki veljajo med Spoloma: Ženske Priložnost: Pomlad, Poletje, Jesen Paketu: 1 Par Ženske Nogavice Toplo Nasveti: Hvala za vaš obisk,ker je fotografija in spremljanje razlog,pravi barve, lahko izgleda malo drugačen, prosimo za razumevanje.

1) Padec ladijskega prometa: nudimo padec ladijskega prometa storitev,pošlji v vaš clien je naslov brez naši trgovini informacije.Effcient in varno. 2) Shipping Stroški: nudimo vse vrste prevozov methids, kot post air mail,Aramex,DHL,Fedex,EMS in tako naprej, je odvisno od cilja in zneska naročila.Če želite določiti način dostave.prosimo, bodite ladijskega stroškov. 3) Promocija: Da znesek >200 evrov,bo dobil brezplačno fast shipping,kot so DHl,Fedex,EMS.Lahko bi prejeli naročilo v roku 3-7 dni.Spodaj je ocena dostava hitrosti, če pošljete po pošti air mail (99% proizvodov so brezplačna dostava)

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije,tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev,vas prosimo, da aminute, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami , bomo cenim, hvala vam!

• Nespodobno Sliko: No
  • Embalaža: 1
  • Barve: Črna,Siva,Bela
  • podpora: Dropshipping,trgovina na debelo,trgovina na drobno