Drogo X Dirke je strokovno proizvajalec, ki je specializirano za dirke deli.Imamo vrhunsko ekipo design in avtomatizirane proizvodne linije za nenehno ustvarjanje in izdelavo visoko kakovostnih antene z edinstveno obliko.Imate različne možnosti tukaj in bomo nudijo najvišji standard za izdelek.

SMO DROGO

Želim biti nov dan?Boš osvežiti svoje antene prvi.Mi smo premium antena z imenom Drogo za vaše vozilo z optimalno sprejemanje in high-end materiala, trajno in kreativna zasnova bogati naše delovanje, kot tudi vsakdanjem življenju.Smo strokovno ekipo, rojen v Drogo X Dirke namenjen sebe za boljše antene, ki proizvajajo z radio strokovnjaki iz industrije.Poleg tega smo tudi, da nenehno strast za povezavo z vsako stranko v predprodaji & po-prodaja proces, ki izpolnjuje vsak sledilec.Odločitve, ali cene, ki niso čim večje boljše, ampak kakovost je vse.Naj je potrkala na vrata svojega srca, s svežimi Drogo izdelka zdaj!

Omejitev odgovornosti

Drogo® in Drogo logotip pripadajo Drogo X Dirke.Drogo X Dirke ni povezana z nobeno drugo vozilo podjetja, in jih ne potrdi, sponzor, podporo ali povežete z Drogo izdelkov.Uporabe vozila logotip je samo opisovanje teh izdelkov.

• Postavka Dolžina: 6.75inch
  • Površinska Zaščita: Moč Obložene