.posoda{ max-width:100%; } .izdelek-opis .polje-velikosti div { polje-velikosti: border-polje;} /*TIPOGRAFIA*/ [razred*="letra"] { font-size: medium; font-family:Tahoma,Geneva,sans-serif; text-align: center; } .letra-titulo { color: rgb(178, 220, 99); font-size: large; } .letra-subitulo { font-size: medium; font-weight: bold; color: rgb(0, 67, 107); } .letra-textos { text-align: left; } .letra-povezave { margin-bottom: 10px; } /*SECCIONES/BORDES*/ [razred*="seccion"]{ border-style: solid; margin-bottom: 1rem; border-color: rgb(178, 220, 99); border-width: 2px 2px 2px 2px; } .seccion-bordes{ border-radius: majhna-15 px; margin-top: 1rem; } .seccion-titulo { width: 100%; background-color:rgb(178, 220, 99); border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .seccion-tabla { width: 100%; border-width: 1px 1px 1px 1px; border-radius: majhna-15 px; } /*FILAS DE LA TABLA*/ [razred*="fila"]{ text-align: center; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } /*Premaz y ultimo -> Bordes*/ .fila:prvi otrok { /*Primera fila redondear arriba*/ border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .fila:zadnji-otrok { /*Ultima fila redondear abajo*/ border-bottom-left-polmer: majhna-15 px; border-bottom-pravico-polmer: majhna-15 px; } /*Cambio Barve Impar*/ .fila:n-o-vrsta(tudi) { background-color: rgba(34,161,223, 0.05); } /*Cambio Barve Par*/ .fila:n-o-vrsta(sodo) { background-color: rgba(34,161,223, 0.1); } .fila div[razred^="col"]:n-o-vrsta(sodo) { font-weight: bold; border-right-color: rgb(122, 169, 41); border-right-style: solid; border-right-width: 1px; } /*IMAGENES*/ [razred*="img"]{ širina: 100%; višina: auto; display: block; margin-levega: avto; margin-desni: avto; } .img-banner { border-radius: majhna-15 px; } .img-foto { širina: 75%; margin-bottom: 1rem; } .img-fotomini { margin-bottom: 1rem; } /*CENTRAR ELEMENTOS DE UN VRSTICO VERTICALMENTE*/ .center-v-vrstica { text-align: center; zaslon: flex; utemeljitev-vsebina: center; align-elemente: center; } Desno spredaj fin OPEL VECTRA B salon Člen SPREDAJ DESNO KRILO Znamke OPEL Model VECTRA B SALON Različica Udobje Letih 1995 - 2002 Kodo Notranji 4565206 VOZILA IZVORA Sl nuestro parka encontrarás --> Motorization 1.6 16V (101 CV) Oznaka Motorja Z16XE Leto 2002 Barva MODRA Gorivo Bencin Vrata 5 Pomembne informacije za ladijski promet Canarias, Ceuta y Melilla seno tovorov adicionales: Par estos territorios hay que seleccionar la opción de envío correspondiente, que aparece en la seccion de envío.Ni se podrá seleccionar ninguna de las otras opciones de envío, ni nacionales ni internacionales. -->

Za vsa vprašanja o delni ali naročilo nas kontaktirajte. -->

En kupec je odgovoren za plačilo carine, carinske dajatve, davki in pristojbine ustvarjen na namembni kraj pošiljke.

Da bi našli vse rezervne dele za vaše vozilo.

• Lokacija: Desno Spredaj
  • Stanje: Rabljena