HANGRUI Najnovejši F22 Pametno Gledati Moške 1.54 Palčni Poln na Dotik Srčni utrip, Krvni Tlak Monitor Bluetooth Nadzor fitnes Tracker Watch

Pazi supportlanguage:Tajska, ruščina, angleščina, nemščina, španščina, francoščina, poljščina Specifikacija: Model Št:F22 Srčni utrip smartwatch Velikost:1.54" zaslon 240*240 dpi Bluetooth:BLE 4.0 Trak materiala Barva:Črna, Zelena,Oranžna Delovanje: celoten zaslon na dotik Baterija:Li-polimer Baterija Zmogljivost:170 mAh Čas pripravljenosti:7-10 dni Polnjenje tip:USB magnetni sesalna polnjenje žice Čas polnjenja:Približno 2 uri APP IME:Dafit Glavna funkcija:Srčnega utripa, spremljanje, krvni tlak, koncentracija kisika v krvi, korak, razdalja, kalorij, več uresničevanje način(Tek, Golf, baseball, tenis, kolesarjenje, plavanje, nogomet, košarka), spanje spremljanje, callalert(klicna številka/ime), informacije, opozorila,vremenska napoved, budilka zvoni, sedečega opomnik, dvigne zapestje zaslon, Daljinsko vodene kamere, itd. Paket vključuje: 1*F22 Pametno uro s rertail polje 1*Napajalni Kabel 1*Uporabniški Priročnik Opozorilo:To Watch Podporo GPS Tracker, Ne imajo vgrajen GPS.Morali ste povezavo bluetooth če želite uporabiti.

• Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle
  • Funkcija: Dejavnost Tracker