Hitro Polnilnik 3.0 Mobilni Telefon, Pametnih Napravo za 100-240V 40W 5 USB 1 Tip C Vrata QC 3.0 Izhod polnilno Postajo Dock Stojalo

Opis: Značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Hitro Polnjenje: S hitro QC 3.0 vrata, to vam omogoča, da si hitro top off na vašem QC 3.0-podprtih mobilnih telefonov. 5 vrata USB za polnjenje postajo power adapter za polnilnik za mobilni telefon,tablični računalnik,MP3,Kamero,itd.Vtipkajte C-izhodna vrata za Tip C Tip C podatkovni kabel,Tip C do strela podatkovni kabel,Tip C na Micro USB podatkovni kabel usb in še več.Močno združljivost: - Super združljivost za IPAD, IPHONE, SAMSUNG mobilni telefon, tablični Računalniki in druge mobilni telefon.Smart udobje: - z Uporabo najnovejših digitalnih izdelkov polnilni tok samodejni inteligentni odkrivanje funkcijo, intimno zaščito vaš mp3, mp4, IPDA, DV, mobilnih telefonov, digitalnih fotoaparatov in drugih Digimon, močno poveča varnost proizvodov in storitev življenje. 5 Vrata USB:gre s petimi neobvezno vrata USB, ki omogoča za pet naprav istočasno na presenetljivo hitro.Vi ste lahko, da vam zaračunamo pametnih telefonov, tabličnih računalnikih in drugih napravah hkrati.Več vgrajeno zaščito pred prekomernim polnjenjem, nad-ogrevanje, in izpadov električne energije; Smart IC je vodilna tehnologija pri zagotavljanju najvarnejše in najbolj učinkovito polnjenje; polnilno postajo zazna, ko je naprava povsem napolnjena in stop, ki so dali trenutni ko je vaša naprava ima celotno polnjenje.To je pametna USB +Tip C polnilnik, lahko zaračuna pametni telefon in tablični RAČUNALNIK, prav tako lahko polnilnik za digitalne naprave, ki z DC 5V izhod.Potovanja Design: Kompaktna in prenosna oblika, in AC 100-240 volt vnos idealen za potovanja po vsem svetu.Specifikacije: Model: Multi-port USB hitro polnilnik Material: Plastika Vhod: AC 100-240V 50/60Hz Standard 4xUSB Izhod: 5V/2A 5V/1A QC 3.0 USB izhod: 5V-3.4, 9V-2.3, 12V1.5A Tip C izhod: 5V/3A Barva: Bela Velikost: 168x124.5x75mm vrsta Vtiča: EU/ZDA/velika britanija/AU plug (po izbiri) Power Kabel dolžina: 100 cm Opomba: 1.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni 2.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 3.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: 1 X multi-port USB hitro polnilec 1 X Napajalni kabel

• Vir Napajanja: USB
  • Izhodni Vmesnik: 5V/3A
  • Certifikat Kakovosti: CCC
  • Združljiv Blagovne Znamke: Samsung
  • Blagovna Znamka: XINYUANSHUNTONG
  • Vhod: 5V/2A
  • Številka Modela: 4NB101364
  • Vrsta: Namizje
  • Vrata USB: ≥6
  • Barve: Bela
  • Podpora Hitro Polnjenje Tehnologija: Qualcomm Hitro Polnjenje 3.0
  • VELIKOST: 168x124.5x75mm
  • Tip Vtiča: EU/ZDA/velika britanija/AU vtič (Neobvezno)