PATAYA Nova Edinstvena Iglo Res, Belo Zlato Naravni Biseri Žogo Stud Uhani za Ženske Nezakonitih Cirkon Uhani Plemenito Modni Nakit

PATAYA Novo 925 Srebro Iglo Res, Belo Zlato Naravni Biseri Stud Uhani za Ženske Nezakonitih Naravnih Cirkon Uhan Plemenito Nakit Podrobnosti Izdelka blagovne Znamke:PATAYA Material:Baker + Naravni Kubični Cirkon + Res Platinum + 925 Srebro Iglo + Naravni Biseri Ohraniti Barvo Čas:2 Leti Velikost: Glej Sliko Nošenje Priložnost:Poroka/Engagement/Obletnica /Predlagati/Stranka/Darilo, Darilo za: Punca / Žena / Mama Pakiranje:Vsak na OPP Vrečko Nakit Vzdrževanje: Izogibajte se Kemikalij/Izognili Kopel/Izognili Znoj/Izognili Chrash/Preprečevanje Vlažnosti/Obrišite z Mehko Krpo/Dobro Shranite/Nadomestek Ta Nosil nakit skladu z eu okoljske zahteve Dostava: Mi pošlje vaš izdelek v roku 48 ur, odvisno od vašega naročila.dostava metoda po vaši izbiri, kurirska podjetja.Na splošno.ne bomo spremenili kurirska podjetja.Če je nesreča.bomo spremenili kurirska podjetja.prosimo za razumevanje.Povratne informacije: 1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev.prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas posstive povratne informacije s 5 zvezdic.z veseljem bomo storiti enako za vas. 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev befor pustite nevtralne ali negativne povratne informacije.ponujamo vam najboljšo storitev.Vrnitev: 1.Za kakršne koli razloga.niste zadovoljni s predmeti.smo sccept vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli returnde element. 2.Če je predmet, ki je v okvari.prosim, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.če zamenjava ni na voljo.nato vračilo bo issude z originalnim načinom plačila.

• Številka Modela: 925 Srebro Iglo
  • Kovine Tipa: Baker