Ženske Korejski Sladko Očesa Čipke Vozel Hairband Široko HeadbandHolder Ženske, Pribor Za Lase Pike Glavo Pasu Odraslih Pokrivala Hairband

Zaporedna Številka : WH-526 Material : plastika,bombaž,saten.očesa,čipke Package : 1piece/opp vrečko Dostava : brezplačna stroškov Barve : 10 različne barve na voljo

Dears,bomo preverili vaše naročilo, zelo skrbno in poskrbite, da predmete v najboljši kakovosti, preden odpremo.A: če si želite ogledati informacije za dostavo,pls izberite China post air mail ali Epacket ali Adpolaris-drustvo.si Standardne Dostave,imajo vse številko skladbe,lahko spremljate na spletu.B: Da >= $9 Ladje, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail ali ePacket,ima številko skladbe.Oder, Ko ste dobili elemente,pls pustite 5 zvezdic povratne informacije, če jih imaš rada.hvala !!!Pls stik z nami, če ste dont všeč ali imate vprašanje, z elementi,si bomo prizadevali, najbolje rešiti da.Hvala Azpisi!!!Bo Postopek Nakupa:

• Postavka Vrsta: pokrivala za glavo
  • Vzorec Tipa: PIKA