Material :ISO9001 Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo Aluminijeve zlitine+ABS+Vijak za Pribor

Velikost : S Pomočjo Plesni Proizvajajo.Velikost in Vrzel Fit.Dobre Kakovosti.Zagotoviti 100% proizvod velikost, ki je primerna za namestitev.

Izdelek Količina: 1 Komplet ( 2 Root Strešni Prtljažnik+Vijak Montaža Opreme ) ( Izdelek potrebuje pribora nameščen, se bomo biti opremljeni s popolno opremo v paketna dostava ) .

Strešni Prtljažnik Barva : Srebrna

Teža izdelka : Približno 4,5 KG .

Čisto Nov Aluminijeve zlitine+ABS Materiala gurantees odlično anti - toplote , anti-kisline,anti-sol,za preprečevanje korozije,ki podaljšuje življenjsko dobo naprej .

Že osvojil preverjanje pristnosti patent za inovacije design na Strešne Nosilce .

Blago, ki je bil izdelan po ISO9001 & TS16949 velike tovarne, strog sistem upravljanja zagotavlja stabilno kakovost.

Potrdilo opravili:ISO9001&TS16949

Poreklo:Guangzhou,Kitajska.

Naši izdelki so najvišje kakovosti standardi za pridelavo in predelavo,Naše izdelke v naši državi zagotavljajo samo prodaja 4S shop,Mi dont\ \ 't želite slabše kakovosti izdelka nizko ceno, da bi dobili več obsega prodaje,Bomo le doseganje najvišje ravni kakovosti izdelkov.

Strokovno Osebje Namestitev : Vijak fiksno namestitev, je zelo močno(zelo preprosto)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.Po vsem svetu dostava po EMS,E-EMS , DHL,FedEx, China post, in podobno. ( Razen nekaterih državah in APO/FPO ) . 2. Naročila parceli, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni. 3. Pred plačilom, prosimo, preverite vaš naslov za dostavo in druge zahteve za element.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Če Bi na Naslov / Tel / Zip Koda / Naslovnik eno napako,Paket, ki ne more biti prejeli.Mi ne Prevzema Nobene Odgovornosti, Hvala ! 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.O času dostave, mi ne more nadzor odlično, vam bo pomagal, da spremljate to, dokler se ne prikaže in vas oskrbe s številko za sledenje.Če na parceli ni prispelo v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas in vam bomo zadovoljen odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 5. O dostavi, način in cena, glejte možnost izbrati način dostave ! 6.Nismo odgovorni za kakršno koli DDV ali Zavita v carinskih tarif.Če potrebujemo za zmanjšanje carinskih prijavljeno vrednost parcele.Prosimo, pošljite naročila v čas, da poveš nam!" ! ! ! !Smo Strokovno Avto Dodatki, Proizvajalec ,Najboljše kakovosti in najnižja cena so naše glavne prednosti, da naše izdelke bolj konkurenčni na mednarodnem trgu.Če želite trgovini se lahko obrnete na nas, mi vam bo dala odlično ceno.Smo pričakovali, da se vzpostavi dolgoročno poslovanja z vami tudi v prihodnje.

VRAČILO & VRNITEV:

1. Če se želite vrniti, prosimo, obrnite na nas, preden odpremo.

2. Če je blago izgubljeno ali poškodovano na pomorsko pot, se bomo vrnili denar vam, ali pošlji, da bi ga še enkrat.

3. Prosimo, da predmet, ki ostanejo v prvotno stanje.Če ne vam ustreza, sprejmemo samo ne poškodovane predmete.

4. Prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami, bomo odgovor in rešitev težave, ki jo imate v najkrajšem možnem času, vodenje komunikacije, ki cenijo.

Povratne informacije:

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje tukaj.Hvala!

Pišite Nam:

1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!Hvala!

2. Ne bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.Bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imajo!

Hvala Za Vašo Podporo! !

• Postavka Vrsta: Strešne Nosilce & Škatle
  • Element Teža: 4.5kg
  • Kraj izvora: GUANGZHOU,KITAJSKA
  • Največja Teža Priporočilo: 100 kg
  • Izdelek Količino: 1 Komplet ( 2 Root Strešni Prtljažnik+Vijak Montaža Opreme )
  • Element Širina: 0inch
  • Strešni Prtljažnik Barve: SREBRNA
  • Posebne Funkcije: Nosite 100 kg potovalni paket+Avto je lepa dekoracija
  • Postavka Višina: 0inch
  • VELIKOST: Through The Mould Produce. Product Size and Gap Fit for installation.
  • Blagovna Znamka: MARTHSALUCK
  • Minimalna Teža Priporočilo: 50 kg
  • Vrsta Materiala: ISO9001 Visoko Kakovost blagovne Znamke v Novo Aluminijeve zlitine+ABS
  • Postavka Dolžina: 0inch