YO CHO Visoke Kakovosti Rose Zapestje Corsage za Družico Dracaena Sanderiana Ženska Broška za Poroko, Maturantski ples Stranka

Izdelkov specifikacija

Velikost: Standard

Simulacija cvetje slog: Evropski stil, rose tip

Material: svila, trak

Barva: Kot slika kažejo

Is_customized: Da( vljudno prosim, povejte nam svojo barvo in material podrobnejše informacije)

Kategorija: Poroka cvetje, poročni šopek, družico sestre strani cvetje, poročne zapestje roke cvet, poročni dodatki,

doma dekoracijo,Ročno Cvetje, Zapestje Corsages, stranka zapestje corsage zapestnica

Cvet jezik: Luštna, ponižnosti, idealni ljubezni, velik čar.

Priložnosti: Poroka, Stranka/ Večer, rože za Rojstni dan,Praznovanje, cvetje,Radi rože,Festival cvetja, stranka dekoracijo

Domači modni dodatek.

Opomba: Ker so vsi poroko rože so ročno izdelan izdelek, tako malo razlikujejo med njimi.

Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Plačilo

1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo.

2. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Pogosta VPRAŠANJA

V: Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A: Paket manj kot 2 kg, ki bodo dobavljeni z China Post Airmailwhich brezplačna dostava držav, kot je naslednji: zda, Združeno Kraljestvo; Avstralija; Brazilija; Kanada; Italija; Turčija; Španija; Malezija; Francija; Rusija; Švedska; Nova Zelandija; Norveška Švica; Japonskem, Tajskem; Irska; Izrael; Belgija; Poljska; Južna Koreja; Avstrija; Nemčija, Danska; Singapur.Druge države in paket nad 2 kg, kupec privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

Kot običajno, bomo brezplačna dostava blaga, ki ste ga kitajska post zraka prosimo, da stik z nami prvič, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex ali druge ladjarske družbe.Če ne morete izbrati China Post Zraka

Q: ali obstaja številko za sledenje moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo številko za sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.

Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Vrnitev

Če je element, ki je poškodovan, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjavo v roku 7 dni po prejemu.

Kupec bi moral biti odgovoren za stroške prevozov na vrnjene artikle.

Bomo zamenjali za dobra na razpoložljivost blaga ali pa vračilo kupnine

Nam je mar za vas, naše cenjene stranke, in bo vedno poskusite, da vam pomagajo ven.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, preživijo brez obotavljanja obrnite na nas.

PROSIMO, PIŠITE NAM NAJPREJ PRED ODHODOM KOLI NEGATIVNA/NEVTRALNA POVRATNE INFORMACIJE ALI ODPRITE VSAKEM PRIMERU/SPORA.Vse komunikacije so prisotni preko E-pošte.

Trudimo se, da odgovori na vsa e-pošto, kakor hitro, kot je mogoče, vendar je zaradi visoke e-poštni obsega in različnih časovnih conah,

to lahko vzeli čas za nas, da odgovor(in ne moremo odgovor emails ob nedeljah in drugih praznikih, prosimo, počakajte, s potrpežljivostjo, če nam pošljete e-pošto na/pred te dni).

Vnaprej hvala za vašo potrpežljivost.Cenimo vaše pozitivne povratne informacije

• Po meri: da,
  • Vrsta: Rose Zapestje Corsage za Družico