Če ste strasten o svetu pripomočke, InnovaGoods vam ponuja najboljši in najbolj izvirni nove artikle za dom, avto, potovanje, otroci, tehnologija, zabava, itd.!Odkrijte široko paleto visoko kakovostnih proizvodov, ki izstopajo zaradi svoje funkcionalnosti, učinkovitosti in inovativen dizajn, kot so Čelnega Napihljivi Travel Zglavnik Snoozy InnovaGoodsGadget Potovanje !

Napihljiv vzglavnik z originalno ergonomska oblika posebej za potovanja, ki commfortably in popolnoma prilagaja idealen počitek in spanje držo med vožnjo.Lahko se uporablja v več položajih, glede na osebnih potrebah v tistem času.S svojo veliko ventil, prav tako napihne in deflates hitro in enostavno, kot za dovod zraka in odtok, je veliko večja, kot pri drugih manjših tradicionalnih ventili.Material: PVC Nekosmičena, Sodoben in ergonomski design, ki je Idealen za dolga potovanja Tip: svetloba, mehko in udobno, Visoko kakovost, ki je odporen in vzdržljiv Enostavno napihne in deflacijo Velikih inflacije varnostni ventil: Ø 3 cm Hitro inflacija in deflacija (v sekundah), Multi-stališče: sprednji strani, zajema, itd.Priročen in enostaven za uporabo Zmanjša majhna velikost: vsebuje majhno količino prostora, ki je Idealen za potovanja, vlak, avtobus, potovanja ipd.Vključuje: Torba Pribl.dimenzije: 32 x 50 x 32 cm Pakiranje v 24 jezikih (angleški, francoski, španska, nemški, italijanski, portugalski, nizozemski, poljski, madžarski, romunski, danski, švedski, finski, litve, norveške, Slovenije, grčije, češke, bolgarije, hrvaške, slovaške, estonije, rusije, latvije)

• Blagovna Znamka: InnovaGoods