Zamude Izliv Super Penis Prstan Moški Erekcijo Nosila Širitve Extender Petelin Obroč Erotičnih Igrač za Moške Silikona, Seks Igrače

LoverSex Nov Moški Čistost Naprave Penis Obroči Zamudo Izliv Petelin Obroči, Igre za Odrasle Sex Igrače za Moške Erotični Seks Odraslih masaža Izdelke, da se počutijo kot pravi stvar

Nasveti: 1.Mazivo in kondomi je priporočljivo, če ste pripravljeni za uporabo te pefect masturbator pokal. 2.Prosimo, preberite Priročnik za uporabo pred uporabo tega sex igrače. 3.Prosimo, da ne kupujejo te proizvode, če ste mlajši od 16 let ol. 4.Če želite ohraniti svoje zdravje ,Prosimo, operite pred in po tem, ko ga uporabljate. 5.Metode za shranjevanje:Shranjujte v hladnem,suhem prostoru,izven dosega childre.Vljudno prosim razumeti, zaradi Posebne Narave Odraslih Izdelke,NI VRNITVE JE SPREJETA!Hvala za vašo podporo & razumevanje

Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Obljubljamo, pošlji svoje izdelke v skrivnost pogoj, embalaža, brez slike in besede o seksu. (Vse druge zahteve, prosimo, pošljite nam sporočilo

Značilnosti: STIMUSTE HORMONOV, naj vaša moda ples, tresite, zabavo, zaklepanje bistvo, in vibriranje, se na hitro.Moška vibracija, okus nadgradnjo. 2 barv.Vzdržljivost in vztrajnost.Moški naj bi več.Delcev, vibracije, udobno mehko lepilo.Super mehko površino plast je več kot udobno.

Tehnični podatki: Material: TPE ABS Barvah:Roza,Vijolična Velikost:Obroč Notranji Premer:38 mm Weght:150 g

Paketu: 1*Zakasnitev Izliv Zasuni Obroč(z box)

• Postavka Vrsta: Penis Obroči
  • material: silikonski