.posoda{ max-width:100%; } .izdelek-opis .polje-velikosti div { polje-velikosti: border-polje;} /*TIPOGRAFIA*/ [razred*="letra"] { font-size: medium; font-family:Tahoma,Geneva,sans-serif; text-align: center; } .letra-titulo { color: black; font-size: large; } .letra-subitulo { font-size: medium; font-weight: bold; color: rgb(255, 255, 204); } .letra-textos { text-align: left; } .letra-povezave { margin-bottom: 10px; } /*SECCIONES/BORDES*/ [razred*="seccion"]{ border-style: solid; margin-bottom: 1rem; border-color: rgb(122, 169, 41); border-width: 2px 2px 2px 2px; } .seccion-bordes{ border-radius: majhna-15 px; margin-top: 1rem; } .seccion-titulo { width: 100%; background-color: rgb(122, 169, 41); border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .seccion-tabla { width: 100%; border-width: 1px 1px 1px 1px; border-radius: majhna-15 px; } /*FILAS DE LA TABLA*/ [razred*="fila"]{ text-align: center; padding-top: 10px; padding-bottom: 10px; } /*Premaz y ultimo -> Bordes*/ .fila:prvi otrok { /*Primera fila redondear arriba*/ border-top-left-polmer: majhna-15 px; border-top-pravico-polmer: majhna-15 px; } .fila:zadnji-otrok { /*Ultima fila redondear abajo*/ border-bottom-left-polmer: majhna-15 px; border-bottom-pravico-polmer: majhna-15 px; } /*FilasPares o impares -> barvni fondo de*/ .fila:n-o-vrsta(sodo) { background-color: rgba(51, 70, 62, 0.112); } .fila:n-o-vrsta(tudi) { background-color: rgba(122, 169, 41,0.112); } .fila div[razred^="col"]:n-o-vrsta(sodo) { font-weight: bold; border-right-color: rgb(122, 169, 41); border-right-style: solid; border-right-width: 1px; } /*IMAGENES*/ [razred*="img"]{ širina: 100%; višina: auto; display: block; margin-levega: avto; margin-desni: avto; } .img-banner { border-radius: majhna-15 px; } .img-foto { širina: 75%; margin-bottom: 1rem; } .img-fotomini { margin-bottom: 1rem; } /*CENTRAR ELEMENTOS DE UN VRSTICO VERTICALMENTE*/ .center-v-vrstica { text-align: center; zaslon: flex; utemeljitev-vsebina: center; align-elemente: center; } RENAULT MEGANE I SCENIC (JA0) pilotni INT. [AI016] tip Motorja: K7M okvir tip: VF1JA0FL izključno cene NA Člen NOTRANJE SVETLOBE blagovne Znamke RENAULT Model MEGANE I SCENIC (JA0) Različica 1.6 Letih 1996 - 1999 Kodo Notranji 10220945 Pripombe [V. A.] RENAULT MEGANE Scenic (JA0/1 _) 1.6 e (JA0F) | 01.97 - 09.99[REF.ANT] pilotni INT. [AI016] tip Motorja: k7mframe tip: VF1JA0FL ekskluzivni ceni prodajo NA spletu in trgovina pick up MLV10220945 VOZILA IZVORA Sl nuestro parka encontrarás --> Motorization 1.6 (90 CV) Oznaka Motorja K7M Leto 1998 Gorivo Bencin Pomembne informacije za ladijski promet Canarias, Ceuta y Melilla seno tovorov adicionales: Par estos territorios hay que seleccionar la opción de envío correspondiente, que aparece en la seccion de envío.Ni se podrá seleccionar ninguna de las otras opciones de envío, ni nacionales ni internacionales. -->

Za vsa vprašanja o delni ali naročilo nas kontaktirajte. -->

To je kupec, ki je odgovoren za plačilo carine, carinske dajatve, davki in pristojbine ustvarjen na namembni kraj pošiljke.RAZREZ HOTELOV

Razrez Malvarrosa, Ustanovljeno leta 1981 je bil eden izmed prvih podjetij v Skupnosti valencije, da se prilagodijo novim direktiv Skupnosti o out-of-uporabljati vozila za upravljanje.

Kot Pooblaščeni center za zdravljenje off-uporaba vozila (CAT) Naš center, pionir v Španiji in eno od najbolj popoln v Evropi, ki združuje tehnična, ekološka in administrativne pogoje za zagotovitev, da vozilo za dekontaminacijo operacije so naredili pravilno.

Naša posebnost je prodaja obnovitvenimi deli, rezervni deli in oprema za avto

Industrija strokovnjaki So si naši glavni kupci.Zanje So vedeli, da razreza marshmallow se hitro odziva Na vaša vprašanja o razpoložljivosti delov, in da boste prejeli gradivo na vašem domu s polno garancijo.

• Stanje: Rabljena
  • Blagovne znamke: RENAULT
  • Model: MEGANE I SCENIC (JA0)