T-Oblikovane Drsni Profil za Šivanje Meritev, Z 4 Barvami za Tkanine Toplotne Brisanje Pero, 5 v 1 Šivanje Vladar Orodje

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Pet-in-one šivanje merjenje orodja: T-oblikovane pločevine, robom profil, šiv dodatek, buttonhole tesnilom in kompas.

Z 4 barvami toplotne brisanje peresa, črnilo, ki lahko izginejo, ko temperatura doseže 60 stopinj Celzija ali več, ali ko čiščenje,

To je zelo primeren za označevanje na tkanine.

Kompas: Fix koncu "Šivanje Merjenje Orodje" gumb in nato postavite pero na luknjo na kazalec, da narišete loku.

In izmerite premer šiv dodatek meter: črna področje šivalni merjenje orodje

Označite standard širina po šiv širina

Buttonhole tesnilo: izmerjena vrednost je odvisna od položaja in položaja kazalke na šivalnem vladar med dvema gumboma.

Zložljivi vladar: Krat tkanine in nastavite hemming vladar na želeno dolžino, popraviti in še naprej.

Ime: T-oblikovane drsni profil za šivanje merjenje

Barva:Rumena+modra+rdeča+črna+roza

Material:plastika

Velikost: 17.5x6.5 cm

Vsebina Paketa:

1 x drsna šivanje merjenje orodje

4 x hot erase pero

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• material: Plastični
  • Vrsta: Šivanje Kit