body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Slim design, kompakten žep velikost LED indikator

Izboljšanje obseg

Barva: Črna

Material: plastični in kovinski

Velikost: 55 x 30 x 14 mm / 2.16 "x 1.18"x 0.55 "(L x W x H)

Združljivost:

BENINCA T2WV E T4WV

BENINCA, DA GREDO 2WV E 4WV

NOVOFERM Novotron 502 MAX43-2

NOVOFERM Novotron 504 MAX43-4

GIBIDI AU1600 AU1680

GIBIDI INO

APRIMATIC TR2 e TR4

APRIMATIC TM2 e TM4

KLJUČ TXB-42R

FAAC Fix2

BELLE SM2 SMILO

BELLE SM4 SMILO

BELLE SMILO SM2 BLEU

DEA MIO TD2

DEA MIO TD4

Package:

1 x daljinski upravljalnik ključa imetnika (z ključe)

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Paket: da,
  • Številka Modela: Daljinsko Upravljanje