Če boste kupili ta izdelek, vam bomo poslali 1 PC 3M traku brezplačno.Pogoj:100% Čisto Nov Material:Visoko Kakovostne ABS Chrome Vključuje: 1 komplet Enostavno namestitev,brez orodja.Način namestitve: Korak 1:prosimo, očistite mesto s 50% alkohola, da poskrbite, da ni prahu.Korak 2:odstranjevanje 3 m lepilo v hrbet; Korak 3 :toplote, 3 m lepilo za vroče zračno puško;(nasvet za dajanje o s priloženim 3 m traku je, da se ogreje ročaji in zajema to naredi lepilo na traku več lepljiv in ostanejo za vedno!) Korak 4:namestitev izdelkov na pravem mestu ,Ne operete v roku 48 ur.Plačilo & Davek: Bomo označite paket nižja vrednost na carinskih listin.Trudimo se, da bi se izognili zamudam v potrditev.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Dostava in Predajo: 1 Mi ladje po vsem Svetu. 2 Paketi so poslani v roku 3-5 delovnih dni in prišel s številko za sledenje online. 3 Združene države amerike Združeno Kraljestvo Avstralija Kanada: 7-16 delovnih dni za ePacket iz Kitajske, letalska pošta, EMS ali na druge načine. 4 Japonska Koreja Singapur Rusija: Približno od 5 do 20 delovnih dni. 5 Brazilija Južna Amerika: O 20-50 Dni. 6 Italija Francija Španija Nemčija Vzhodna Evropa: 15-60working dni. 7 preverili Bomo postavka skrbno in dal patron v paket, preden odpremo.Upam, da gre v dobrem stanju.pogoj.Politika vračanja in Povratnih informacij: sprejemamo vrnitev, vračilo ali zamenjavo v roku 15 dni po tem, ko kupec prejel poškodovano, nepravilne ali neustrezne element.Prosim, NE pustite vse Nevtralne ali Negativne povratne informacije, prosimo Ne odpirajte Primeru, ali pa se Vrnete na zahtevo ali pusti nizke ocene na DSR pred komunikacijo.Prosimo, da nas kontaktirate po eBay sporočilo, da odpravite vse težave, Bomo odgovor v roku 2 delovnih dni.Najlepša hvala.Storitve za stranke: naš cilj je, da se počutite srečni, da poslujejo z nami.Če obstaja kakršen koli problem, prosimo, obrnite na nas preko sporočilo.Bomo odgovor v roku 24-48 poslovnih ur.Smo delali od 9:00 do 6:00 Peking Čas.

• Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Model Leto: 2016