Frsky ARCHER R8 pro 2,4 GHz DOSTOP 8CH sprejemnik za RC Brnenje RC model

Archer R8 PRO ima 8 visoko precizne PWM kanal rezultatov in značilnosti odlično Anti-motnje učinkovitost, ko gre za svečko na notranje izgorevanje modelov.Podpira celotno paleto moč signala z dvojno snemljivi anteni, ki zagotavljajo optimalno antena za sprejem in največji obseg.Poleg tega, da vse to, R8 Pro se lahko uporablja tudi kot redundance sprejemnik skupaj s katerokoli drugo FrSky DOSTOP sposoben sprejemnik opremljen z SBUS vrata.

Vse Archer sprejemniki so hyper-primerja s ACCESS protocol.Ne samo, funkcija brezžičnega firmware nadgradnje, povečan obseg, in telemetry uspešnosti, R8 PRO sedaj podpira več funkcij, kot so nastavljivi telemetry moč, S. Vrata/F. Vrata preklapljanje in FLR izhod.Dodatne koristne funkcije so v fazi razvoja, da odklenete pravi potencial za DOSTOP do protokola.Značilnost : DOSTOP do protokola z Več Zraka (OTA) Anti-motnje v svečko Podpira signala redundance (SBUS V) popoln nadzor območju z telemetry S. Vrata / F. Vrata, Zunanje baterije / naprave napetost odkrivanje Specifikacija : Dimenzije: 47*26*15 mm (L*W*H) Masa: 13g 16/24 Nastavljiv SBUS Kanali 8 Visoko precizne PWM Kanalov Obratovalna Napetost Območje: 3.5 -10V obratnih: [email protected] Nadzor obsega: Celoten obseg* z telemetry

(*Celoten Obseg: >2km, obseg razlikuje glede na lokalne pogoje.) Napetost Razpon Merjenja preko AIN2 (Zunanja naprava): 0-36V Združljivost: Vse FrSky DOSTOP oddajnikov

• Za Tip Vozila: Letala
  • Medosno razdaljo: Bottom Plate