"Zložljivo" v glavnem deluje na zdrobljen varstvo, ko kolo bo crash, lahko kratno samodejno zmanjša najmanj škode na vaše kolo.

In potem, "Podaljša", ki deluje v funkciji osebne nastavitve lahko prilagodite dolžino glede na vaše želje, daljše ali krajše.

Popolnoma novo in zelo enostaven za namestitev.Super nastop, to pobud očitno je, da svoje kolo zelo kul spremembe!

Ta par zavore in sklopka vzvodi so združljiv z modeli:

Za Kawasaki Z750 (ne Z750S model) 2007-2011

Za Kawasaki Z800/E različica 2013-2016

Specifikacija: Visoko kakovostnega aluminija CNC konča Barva: (Prikazano na slikah), Paket, vključno s ročice zavore in sklopka ročico v Celoti 6 pozicij nastavljiv Podaljša: Cca 4 cm Zložljive: 90 stopinj Odlično prilegajo in brez spremembe je potrebno, ne namestite navodila, vključena.

Naročanje Navodila: 1. Korak: prepričajte se, da je model in letnik vaše kolo,in če je vaše kolo ima OEM original zavorni valj in sklopka ostriž.mi ladja to vzvode samo kot naše tittle, če potrebujete drugi model, prosimo, obrnite na nas in nam vedeti, da je.(Prosim ne primerjajte svoje ročice z naše slike, včasih slike niso isti model kot tittle, le kupiti po tittle) Korak 2: Če je OK z barvo ročice ali nastavitev, lahko pozabijo na korak 2, če ne,prosimo, povejte nam, kaj barve, ki ga želite bAA

• Vrsta Materiala: CNC aluminija zlitine
  • Blagovna Znamka: ELFRhino