Jeseni in pozimi otroških plesnih kostumov dolgo sleeved plus žametno obleko otrok balet uveljavljajo oblačila za otroke gymnasti

Paket Vključuje: 1X ples obleka in jakna.

Velikost Obvestilo:

Velikosti, ki so v glavnem v skladu z otroci višino.Tako pls ukrep vaši otroci višina in kontrast s velikost grafikona, da izberete velikost.Če maščob,pls izberite 1 ali 2 velikosti večji.

Otrok velikost grafikona:

110:Primerna za višino 100-110 cm

120:Primerna za višino 110-120 cm

130:Primerna za višino 120-130 cm

140:Primerna za višino 130-140 cm

150:Primerna za višino 140-150cm

Mora biti pozoren na naslednje situacije: 1. Polno ime : Če ste ruski kupec .Prosimo, bodite prepričani, da pustite vaše polno ime , če ne, vendar ne more prejeli paket, ne bomo odgovorni 2. Velikost : Prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvoje , prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja , hvala. 3. Sodelovanje : Če želite našo dolgoročno sodelovanje s pridobivanje za ugodnejšo ceno.Prosimo, kontaktirajte nas aktivno.

4. Barva :Kot različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od zgornjih slik.Hvala za vaše razumevanje.

• Ples Tip: balet
  • material: Spandex