Razkošno Kristalno Steno luç Letnik Black Crystal Sconces Lustre luči za dnevno sobo Foyer Black Crystal Nosilec Svetlobe

1. Uvozne dajatve, davke in druge meri obračuna pristojbine niso vključene v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Ti so kupca odgovornost.Pls posvetujte s svojim meri urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

2. Bomo odloči za način dostave za vse BREZPLAČNA DOSTAVA za naročila.Če potrebujete poseben način dostave, pls pustite nam sporočilo, ko dajanje nalog.

3. Naš cilj je dobava kakovostne izdelke za vsakega kupca.Vsi naši izdelki so bile testirane, preverjene in pakirani v dobrem stanju s pravilno rezervnih delov.Če elementi, ki ste jih prejeli, je pokvarjena, pls, kontaktirajte nas takoj, bomo ponudbo za vas najboljšo rešitev(pon. zamenjava ali vračilo)

4. Pls NE odprite spora ali napisati slabe ali nevtralne pregled neposredno brez stika.Imate naše besede tukaj: Vse težave je mogoče rešiti z dobro komunikacijo, upamo, da bodo vse naše stranke lahko zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Če imate kakršne koli težave, se lahko o naših izdelkov ali storitev, se najprej obrnite na nas in bomo vam odlično rešitev.

Kupci, katerim kraj, da se šteje, da se strinja s temi pogoji & pogoji.

5. MEEROSEE je proizvajalec neposredno , smo lahko ne samo normalno, luči pokazala na spletni strani, ampak tudi prilagodite osvetlitev na vaše posebne želje.Dobrodošli, da nas kontaktirate.

6. Pošljite nam sporočilo , dobrodošli, da nas kontaktirate kadarkoli, vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Kategorija: Crystal Stenska Svetilka Slog: Sodobno, Vintage, Črna Znamka: Gracens Osvetlitev Model: MD2520B Material: Kovina, Kristal, Steklo Velikost: Appr.W120 H450mm L1 Velikost: Appr.W360 H450mm L2 Lightsource: Žarnica Žarnica Znanja: E14 za 220V ali E12 za 110V Število Svetlobe: 1/ 2 kos Žarnica je Vključene ali Ne: Žarnica NI Vključena Primerna Napetost: 110V-240V Barva: Črna Vrsto Namestitve: Stenske Osnovno Montažo je potrebno.Navodila za uporabo je vključen.Garancija: 3 leta, Če potrebujete LED Žarnice, prosimo, obrnite na službo za stranke.TKS!

• Telo Material: Crystal
  • Vrsta Odtenek: Shadeless
  • Opis: Vintage Crystal Stenska Luč
  • Napetost: 110V-240V