body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Material: Visoko kakovost mehke pene

Zunanja stran.Velikost približno. 45mm

Zatakne ob slušalko PX100 Koss Porta Pro Slušalke

Mehka, trpežna in zelo elastična

Uho pene, ki bodo izboljšali bas uspešnost slušalke.

Ta par uho blazine so narejene iz mehke pene, ki naredi vašo izvedbo, prijetno in udobno.

Tako lahko uživate stereo glasbe v celoti.So res dobri, kot zamenjava za PX100 Koss Porta Pro slušalke.

Barva: črna

Združljiv z:

Sennheiser PX100 PC130, PC131, PX80 Kossporta Pro slušalke

KOSS Porta Pro, Sporta Pro, KSC3550, KSC75 KSC55 Slušalke

Dostava: 5 parov blazinic (L + R)

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• material: Drugo
  • Paket: da,