Avto prestavno Ročico Gumb 5 Hitrost Menjalnik Ročaj Glavo za Peugeot 207 Citroen Saxo Xantia C2 C3 C4 Avto Dodatki

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Avto prestavno Ročico Gumb 5 Hitrost Menjalnik Ročaj Glavo za Peugeot 207 Citroen Saxo Xantia C2 C3 C4 Avtomobilska dodatna Oprema 1.Izdelano iz kakovostne in trpežne ABS plastike v uporabo.

2.Standard, direktna zamenjava za staro ali zdrobljen ene 3.Edinstvena elegantna oblika, ki postane razkošno in moden okras v vašem avtomobilu.

4.Lepe izdelave, ergonomska oblika za udobno operacijski občutek.

5.Posebej zasnovan za Peugeot 207 Peugeot Citroen Saxo Xantia C2 C3 C4. Fit: Za Peugeot 106, 107, 205, 206, 207, 306, 307, 308, 405 Partner C1 C1 C3 Picasso Za Citroen Saxo / Xantia / C2 / C3 Pluriel / C3 Picasso / C4 / C4 Picasso / C4 (B7) DS4 / Berlingo B6

Barva:Črna

Material:Plastika + usnje

Vsebina Paketa:

1*Avto Prestavno Ročico Gumb

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.