Aluminij Kopalnica Ročni Tuš Glavo Tlak Booster Za Varčevanje Z Vodo Kopalnica Tehnične Toplotne Izolacije ShowerHeads Padavin

Specifikacije

- Material: Aluminij+ SUS 304 ploščo

- Plošča premer: 8 cm

- Dolžina: 26 cm

- Vmesnik standard: G 1/2, premer: 2 cm

Oblika: okrogel

- Barva: Srebrna

- Delovna Temperatura: 0°- 90°

- Vsebina paketa: 1 x Tuš Glavo

Značilnosti:

- Visok tlak

- Varčevanje z vodo

- udobno ročno občutek

Opomba:

Barve v iz slike lahko rahlo razlikujejo glede na različne naprave, nastavitve zaslona

Plačilo: -sprejemamo naslednje plačilne metode: Kreditno Kartico VISA, Banke elektronskih Prenosih, Western Union in tako naprej. -Vsa plačila na Adpolaris-drustvo.si obdeluje Alipay.Dostava: -Prosimo, bodite bolj pozorni na svoje naslova naročila, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. (Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno) -Elemente, ki bodo dobavljeni v roku 3-4 delovnih dni po plačilu. -Samoti lahko povzroči dodatno ladijski promet pristojbina. -Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.Mi bo potrditev in poslati novo.Pišite nam: -Če želite postaviti velik, da bi za debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate. -Če ste morali bi več predmetov, všeč nam prvi.Nudimo vam popustov .Povratne informacije: -Vse povratne informacije od vas bodo zelo cenjeni.Če ste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, stik z nami in bomo dobili nazaj prej.Slabe povratne informacije mogel rešiti vsak problem.Prosimo, Upoštevajte,: - Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v stroške pomorskega prometa. -Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

• funkcija 1: Visok Pritisk
  • Tuš obliko: KROG