Sorbern Srebro Lakasto Usnje Jasno, Visoke Pete Platformo Sandali Za Ženske Poletne Čevlje Oblikovalca Čevlji Ženske Luksuzni 2018

12914 Priporočam

Vsi copati so narejeni po naročilu,zato moramo 7-9 delovnih obdelave dni, da bi čevlje za vas,nekaterih zapletenih slog

morda potrebovali več dni,vljudno prosim potrpežljivo čaka.

Če ste nujno potrebujejo, se obrnite na nas, preden bi.

Višina 15 cm,platforma 5 cm

Skeniranje sledite QR kodo, da bi dobili več popust na telefon

1.Garancija in Jamstvo: 100% vsi dobavljeni izdelki v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled pred odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili. 2.Druge Politike: Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, po njegovem prejemu.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.mi lahko vaš dodaten dicount če naročiš več kosov .Čas obdelave po meri čevlji, bi bilo približno 5-7 dni za dokončanje. 3.Pogosta VPRAŠANJA: Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.Q:ali je ta izdelek prišel s secret paket?ker ne želim, da ljudje vedo, kaj v njem.A: Da ,paket smo le razglasi, da je "čevlji" na etiketo ,ni nobenih podrobnih informacij o čevlje ,tako pls ne skrbite .Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!Dobrodošli reorders in padec ladijskega prometa ,smo vam bo dala dodaten popust.Hvala!Proizvod Bolj

US $ 189 / Cena