Anorganske/ Organski Molekularni Model Komplet, 240 Kos

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Attatention za Posebno Zahtevo za Rusijo / Brazilija Stranke: * Pozdravljeni Stranke iz ruščine : Prosimo, da navedete svoje Polno ime, ko zaradi česar plačilo. (Ruski Post potrebujejo polno ime za dostavo.) * Pozdravljeni Stranke iz Brazilije : Prosimo, navedite vaše CNPJ / CPF pri določitvi plačila. (Nosilec je potrebno, da počistite carin.) Ne moremo urediti shippment, če ne bi zgoraj navedenih podatkov. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Izdelek je cena ne vključuje uvoz davek

Molekularni Modeli Set (240 KOS)

240 KOS Molekularni Model Set je namenjen šolskega pouka.To vam omogoča, da si predstavljajte vezi med atomi v treh dimenzijah.Elementi so predstavljeni s barvne kroglice in vezi prožne palice.Vsak atom ima enako število lukenj kot število valence elektroni, ki jih potrebuje za dokončanje njen zunanji lupini.Za expample, Ogljika, ki ima štiri elektronov v zunanji lupini, zato potrebuje štiri več, da je popolna.Črni ogljik žogo ima štiri luknje, ki omogoča, da tvorijo štiri obveznice in pridobili elektroni, ki jo potrebuje.S tem nastavite lahko dokaže eno obveznice s kratkimi bele palice, in dvojno ali trojno obveznice z dolgo sivo palice.To molekularni model komplet omogoča uporabnikom, da zgraditi praktično preprostih in zapletenih organskih in anorganskih moldcules.Le poskusite!

• Blagovne znamke: BOLI
  • Predmet: Kemični