Nordijska Luksuzni LED Obesek Luči Razsvetljava Sodobno Restavracijo, Hotel, Dnevna Soba, Spalnica Zaprtih Obesek Lučka Kuhinja Viseče Svetilke

storitev za stranke, · Če imate kakršna koli vprašanja o paketu prejeli, prosimo, da nas kontaktirate, preden opravljate druge operacije. · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas! · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas! · Prosimo, ne odkrito izziv, preden se obrnete na nas!Dodatne storitve: podpora prilagajanje, podporo debelo Material: Železo / Aluminij Žarnica tip: LED Napetost: 90-260v uporaba: Hotel urad lobi čaj hiša čaj bar dom dekoracija razsvetljava, dnevna soba bar.Vsaka fotografija je pravi foto vira fotograf.Če potrebujete druge slike.Prosimo, obrnite na službo za stranke.

Scenarij prikazuje

Logistika obvestila ne nosimo uvoznih davkov, carin, odd. dajatve in carine zamude.Če je paket vrnil k nam zaradi kupca zavrnitev za plačilo zgoraj navedenih stroškov tukaj, ne bomo ponovno pošlje paket.Smo tovarno na Kitajskem.Za večino modelov imamo na zalogi.Morate le, da bi nam 2-3 dni za testiranje opreme. 1. Vse-vremenske prevoz. (Razen za nekatere države in APO / FPO) 2. Takoj obdelavo, da po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, in ne dejanske elemente in so samo za referenco. 5. Storitve prevoza, čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dostava časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko, in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je, da so naši kupci zadovoljni!

• Vrsto Namestitve: Kabel Obesek
  • Slog: Sodobno