Dotaknite se Aktivira Senzor 7 Barv RGB LED Luči USB Polnjenje Avto Prestavna Ročica Ročica

Opis:

To orodje gumb je drugačen od tradicionalnega eno, vgrajene LED luči se aktivirajo s preprostim dotikom zaslona, z lepo svetlobna linija, ki je eleganten in kul, da pokažejo svoje estetike.

Značilnosti:

Posebna izvedba z vgrajenim LED luči, ki se aktivira z nekomplicirano patetičen je, lučka LED bo ostal na za 30 sekund in se samodejno izklopi po njej.Ustvarili pravo usnje aluminija, lepe izdelave, ergonomska oblika za udobno roko dotik občutek.Led se napaja z notranjo baterijo vir, ki je za ponovno polnjenje, vžigalnik USB polnilec je priložen, primeren za polnjenje, celo na cesti.Orodje gumb spodaj oblikovane z 3 različne nit režo (12 mm / 10 mm / 8 mm), ki so univerzalni fit ročnim menjalnikom in avtomatskim menjalnikom z določeno zaklepanje / gumb.Neposredno zamenjavo tradicionalnih prestavna ročica s tem svetlobna eno, ki ponuja drugačno izkušnjo vožnje.Enostavno in hitro namestitev, samo preprosto twist, odvijte in odstranite parka shift gumb in zamenjajte s tem LED prestavna ročica.

Specifikacije:

Pogoj: 100% čisto nov

Material: aluminij, usnje

Barva: črna + srebrna

LED Svetlobe: RGB / modra / rdeča / bela (neobvezno)

Velikost: prikaže kot slika

Package Teža: 263g

Opremljanja: primerni za najbolj ročni menjalnik vozila in avtomatskim menjalnikom brez zaklepanje / gumb.

Package Seznam:

1 * prestavna ročica

1 * Polnilnik

1 * USB kabel

Opomba:

Dejanska barva se lahko malo drugačna zaradi fotografska oprema & nastavitev monitorja, vas prosimo, da predmet ste jih prejeli kot standard.

• Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Element Širina: 2inch