Original Display Za OUKITEL C18 PRO LCD-Zaslon Stekla, Zaslon na Dotik, Računalnike, Zamenjava Za Oukitel C18 Pro Zaslon LCD Zaslon

Obvestilo

1. Prosimo, uporabite okence za sporočilo ali trgovino manager, da nas kontaktirate za kakršne koli težave, vam bomo odgovorili v roku 48 ur. 2. Če to ni mogoče uporabljati, ko ste prejeli in preizkušen, Prosim, ne skrbite in stik z nami takoj namesto odprt spor,vam bomo zadovoljen rešitev. 3. Po tem, ko ste prejeli elemente,ne smete namestiti, preden test,lahko povezavo na matično ploščo in testiranje, da poskrbite, da bo delo odlično. 4. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vam lahko pomagamo, nas priporočite svojim prijateljem ali dodati naši trgovini v svojo zbirko.Na ta način si lahko pridobite naslednje ugodnosti:(1) lahko dobite dodatne popuste.(2)To je enostavno, da bi naslednji nakup.(3)bo imel poziv za prihodnje trgovina promocije.

Original Za Oukitel WP7 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Oukitel WP7 Zaslon LCD Zaslon Telefona Deli Brezplačna Orodja

Prikaži Podrobnosti

Vrsta: Mobilni telefon, Lcd(zaslon LCD+Touch screen) Številka modela: Za Oukitel WP7 Združljiv Blagovne Znamke : Za Oukitel Velikost : 6.53 palčni Barva: Črna Cena: Tovarniško Ceno

Izdelki, Vključno Z

1 x Zaslon LCD Z, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za Oukitel WP7 1 x Orodja (8: 1) 1 x paket polje 1 x 3M nalepka

Slike Prikazujejo

Brezplačno Darilo & Paket

Tovarne

dostava

1.Vse elemente, ki so na zalogi in so odposlano, da jih v roku 3 dni po plačilu. 2.Prosimo, upoštevajte, da kupljeno blago na počitnice odposlano naslednji delovni dan. 3.Če niste prejeli blago v roku 30 delovnih dni po plačilu za Kitajsko pošti ali druge, se obrnite na nas.Bomo spremljali parcel iz naše agent in odgovor vas ASAP. 4.Izbirate lahko China post, ePack,EMS,DHL,UPS ipd znanja na svoje potrebe. 5.Koli vprašanja ali težave, vas prosimo, da stik z mano.

Povratne informacije

1.Dragi kupec, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,vljudno prosim, da nam 5 zvezd, in vam bo dal 5 zvezd in pozitivne povratne informacije. 2.Če ste nezadovoljni s tem nakupom,vas Prosimo, da nas priložnost, da naredite stvari, preden se odpravite negativno/nevtralen komentar.Prosim, vas prosimo, da se obrnete na nas glede na vaša vprašanja.Bomo odgovori ste pravočasno in po najboljših močeh, da vas podpirajo, dokler ne boste zadovoljni. 3.Kontaktirate nas lahko kadarkoli, za nakup in vprašanja, veseli bomo na vaše storitve.

• Časom,: 1-3 delovne dni
  • Certificiranje: NOBEN