Originalen In izviren Nov Skupni Železniški Goriva Napajanje 095000-5800 5801 6C1Q-9K546-AC Za Citroen 2.2 / Fiat 2.2 / Ford 2.2 Peugeot

Podrobnosti o izdelku:

1.Nov ali Prenovljen: Vse naše injektorjev in injektor deli so Novi!Mi nikoli ne prodaja prenovljenih delov!

2.Čas dostave: Po tem, ko ste ga plačali blago boste prejeli v roku 1-3 delovnih dneh!

3.Kako vem, injektor številko za moj avto?

Lahko najti številke v injektor stanovanja ali magnetni ventil.Če ne veste, kje najti to.Prosimo, da stik z mano!Jaz vam lahko pomaga, da kupite pravico injektor in deli!Moj WhatsApp je 008618937137407.

4.Ne najdem številko za sledenje:

Če ne boste našli, kako slediti blaga.Prosimo, da stik z mano na spletu ali na WhatsApp.Pomagala vam bom najti blaga!Ko sem poslal, da vas blaga, vam ga bom poslal pakete in številko za sledenje online!Prav tako lahko najdete ga V pogovor.Moje ime je Betty Yan!

5.Pakiranje: Nepremočljiva torba + mehurček vrečko + papir polje + vsi plastični trak Izdelke Ime 095000-5801 DCRI105800 Common Rail Dizel Goriva Napajanje 095000-5800 6C1Q-9K546-AC za Citroen 2.2 / Fiat 2.2 / Ford 2.2 Peugeot Kakovosti: Resnično in čisto nov Material: hitroreznega Jekla Certifikat: ISO9001,ISO/TS16949,CE Čas Dostave: V 1-2 dneh po plačilu, boste lahko dobili blaga v 6-12 dan Shipping Način: DHL , FedEx , UPS , TNT , EMS , ARAMEX , Po Zraku.MOQ: 1PC Izvoznih trgih: Evropa , ZDA, Centralne andSouth Ameriki, Jugovzhodna Azija, Srednji Vzhod , Afrika , 1 itd. Kakšen je vaš plačilni pogoji?O: Ponavadi T/T100% v kratkem dostave. 2. Kakšen je vaš pogoji dobave?A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU. 3. Kaj pa vaš čas dostave?A: na Splošno, traja 7 do 10 dni po prejemu predplačila. 4. Ali ste preizkusili vse vaše blago pred dobavo?A: Ja, imamo 100% test pred dostavo. 5: Kako zagotoviti, da bo naše poslovanje dolgoročno in dober odnos? 1. Moramo imeti dobro kakovost in konkurenčne cene zagotoviti, da so naši kupci koristi .

• Postavka Dolžina: 18cm
  • Kakovost: Genuine and new
  • Blagovna Znamka: ORLTL
  • Certifikat: ISO9001,ISO/TS16949,CE
  • Dostava Pot: DHL , FedEx , UPS , TNT , EMS , ARAMEX , Po Zraku.
  • Neto stehtamo: 800-900g/pc
  • Za avto: Toyota Hiace/Hilux