12 Načinov Dvojni vhod EMS Električni Stimulator za Celotno Telo, se Sprostite Mišice Massager Digitalni Impulz tens terapijo Akupunkture+10 blazine

Identitete, Funkcijo in Terapije Teorija:

To je multi-funkcijo Pritisnite, Gnetemo, Vibriranja in Udarec.Ta stroj je kombinirana terapija funkcijo za Roko, Skupno, Noge, Ramena, Boke in Noge.Nizke frekvence terapija deluje na človeško telo, čeprav nizka frekvenca impulza trenutno, To pomeni, da človeško telo reagira po svoji napeljevanje tako, da spodbujajo delno krvni obtok, Okrepi prilagajanje delovanje živčnega sistema, da bi dosegli namen, odpravlja utrujenost, zmanjšuje hyperinesia, podoživljajo bolečine in subduing vnetje in itd.

Na reakcijo telesa se izvaja kombinirano delovanje živčnih in telesnih tekočin.

Navodila Za Uporabo:

1.Nežno Odprite celico polje, dal štiri dele 1.5 V baterije v to, in tesno celico polje. (6V power adapter lahko tudi uporabljajo)

2.Stick elektrod blazine na ustrezne dele telesa, ki jih je potrebno masirati in nato povežite izvajanje žice z elektroda blazine pravilno.(Opomba: 2 elektroda blazine / 4 elektrode blazine mora biti priključen ob istem času)

3.Odprite vklop-izklop, gumb za glavni stroj, in skici delovni način v skladu priročnik je postopek, ki se bo prikazal na zaslonu.Izbirate lahko med različnimi načini zdravljenja ( Pritisnite, Gnetemo, Vibriranja in Udarec), samo glede na vaše osebne preference.

4.Terapija hitrost in intenzivnost pralni lahko prilagodi prožno, lahko nastavite intenzivnost gumb za glavni pralni iz nižje na višjo.

5.Pritisnete lahko tudi tipko | ARM", "SKUPNO", "NOGE", "RAMO", "PASU" IN "NOGE", da izberete različne dele terapije.

6.Privzeti delovni čas stroja je trideset minut, in stroj samodejno ustavi, ko je nenehno deluje za trideset minut.Stroj ima pet-drugi self-preverjanje funkcij, in stroj bo cut off, ko odstranite elektrode blazine iz kože, v petih sekundah samodejno.

7.Svojo dvojno-kanalni sistem lahko dve osebi uporabljajte ob istem času, in intenzivnost in čas mogoče nastaviti ločeno.

8.Ko je ustavil avto, pis izklopite skozi preklapljanje vklop / izklop gumb, in ponastavite stikalo za vklop, ko je treba spet delal.

Tri ključne pionts za delovanje

1.Firnd točno bolečine točke: točka, ki je sticked z masažo cads je treba najbolj boleče točke v normalnih časih.

2.Moč: Terapevtsko moč mora biti postopno povečala, in bolje je, da se doseže najvišjo moč, da lahko stojijo.

3.Terapevtske trajanje: 2-krat/dan, 30 minut/ ura, 3 dni za en tečaj masaže in terapije.

Specifikacije :

Napajanje: DC 6V

Trenutno: 500mA

Frekvenca: 1-50Hz

Moč: ≤3W

Impulz intenzivnost: 20 stopenj

Baterije: AAA Baterije, ki Niso Vključene

Barva: Siva

Paket Vključuje:(AAA Baterije, ki niso vključene)

* Massager*1

* Elektroda blazine*10

* Kabel USB*1