€4 069.12 €4 069.12 Brezplačno Vrne

Opis Izdelka

M PO Optični Merilnik Moči in MPO Optični Vir Svetlobe, ki je posebno za testiranje MPO vlaknin.Na zadnjih let, saj hiter razvoj podatkovnih centrov in računalništva v oblaku, tudi s hitro rastjo multi vlakna(MPO) poraba. .Temelji na tem, MPO izdelkov nastane v tem trenutku.Izdelek lahko preizkusili vstavljanje izgubo MPO vlaken in polarnosti z eno samo tipko, In integracijo različnih shranjevanje podatkov, prag analiza, izvoz podatkov in drugih aplikacij , to je več kot 10-krat , , umerjanje proizvodnjo linijo , Določanje polarnosti .

Funkcija

* 12,24, Posebnih Kanalov *Visoka Natančnost barvni LCD-zaslon *100 zgodovino podatkov, poročil, *Če ne uporabljate 5 minut, se bo zaslon prilagodite osvetlitev samodejno in vstop v način varčevanja z energijo *Stikalo 4 funkcije vmesnik z eno tipko (single channel optični merilnik moči, 12 kanalov Optični merilnik moči, MPO testiranje ) *Kopiranje podatkov na računalnik neposredno z USB vmesnik, ki je primeren za uporabnika. *Uporabnik lahko prilagodite prag za test *Vgrajen 3500 Ma visoke zmogljivosti litijeva baterija, čas dela več kot 10 ur

*Humanized delovanje obliko, enostaven za uporabo.

Specifikacije

JW3224 MPO Vlakna, optični merilnik moči Detektor InGaAs Valovnih dolžinah 850~1700nm valovni Dolžini 850&&1300 ali 1310&&1550nm Optični Merilnik Moči Območju +3 ~ -50 dBm Vstavljanja Izgubo Natančnost Ločljivost 0.01 dB Linearnost ± 0.1 dB Število kanalov 12,24 Linearnost ±0.2 dB (+5~-50dBm) Sistem za Nadzor USB Vmesnik Tip SM,, MM MPO/PC 12/24 jedro JW3124 MPO Optični Vir Svetlobe, Laser, Tip FP LD valovni Dolžini 850/1300 1310/1550 Frekvenco 0 Hz 270Hz 1KHz 2KHz Fibertype 9/125 50/125 62.5/125 Vmesnik Tip SM/MM MPO/PC 12/24 jedro Izhodna Moč > -10dBm Stabilnost ±0.2(15min.) ±0.5(8hours) Število kanalov 12,24 Skupne meritve Delovanja Temperatura( ℃ ) -5℃~+40℃ Temperatura hranjenja( ℃ ) -5℃~+40℃ čas delovanja Baterije

> 10hour Teža Število kanalov 12,24 Dimenzije 220 x 110 x 70 mm

• Obratovalna Temperatura: -5℃~ +40℃