Dobava Tip:trgovina na drobno, trgovina na debelo sprejeta,se obrnite na nas za debelo spletni strani

Drugih Velikost:sprejet prilagodite različne velikosti, MOQ 30 KOS Rdeči in Beli Trak z Visoko Stegno Božične Nogavice Rdeče Bowknot ženska Seksi Dolgo Skladiščenje Sexy Božične Nogavice :

dostava je brezplačna, bomo uporabili china post, da bodo prišli ste na 25-45 dni, če potrebujete pridete v 4-6 dni, se lahko obrnete na nas, da pošljete z DHL, UPS,Fedex, Aramex , KCS, in ste odgovorni za stroške prevozov, ki so jih Tudi, Če želite, da bi na debelo ali postala naša družba\ \ 's distributer na svoje mesto, lahko neposredno iz naše Spletne trgovina spletna stran: prosimo, kontaktirajte nas seksi-fashion-dress.com.Naše podjetje:

1. seksi-sanje je znana strokovni proizvajalec in dobavitelj debelo seksi perilo, seksi kostumi, korzet, več kot 1200 elemente lahko izbirate naši spletni strani.

2.Sprejemamo tudi OEM in ODM.

3.Če ste zainteresirani za nekatere predmete ali pa bi radi, da mesto, da bi iz nas, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

4. seksi-sanje iskreno veselim, da priložnost, da sodeluje z vami, ki temelji na vzajemni koristi.

Izdelkov podrobnosti:

Material: Bombaž+Spandex+poliester Pogoj: 100% čisto novo, zapakirano v zaprti plastični vrečki.1PC/ Plastično vrečko Velikost: ena velikost Barva: Kot je prikazano Opis: Nošenje Božične nogavice na Božični Večer in Božični dan je klasične tradicionalne po meri za praznovanje Božični praznik.To preprosto rdeči in beli trak z visoko stegno Božične nogavice ponujajo nizko-ključ razkošje z connotation.Pranje: ne klora beljenje, ne likanje, ne suho čiščenje, zračenje Vrstnem redu: OEM-je sprejet dostava: brezplačno china post, ampak, če ste nujno, lahko z DHL,TNT,EMS,UPS,Fedex, in kupec plača je Plačilo: DEPOZITNI, Bančno Nakazilo in western union datum Dobave: v 2-3 delovnih dneh po recieving plačilo Poreklo: Kitajska

Politika vračanja

1.Vrnitev je sprejeta, se obrnite na nas, preden se je vrnil na elemente nazaj

2. Prosimo, da predmete, ki so v izvirno stanje in jih vrne v roku 7 dni po prejemu naročila

3. Prodajalec plačati vrnitev, ladijski promet pristojbina, če obstajajo kakršne koli problemom kakovosti ali narobe elemente ki so bili poslani

O lokalnih davkov in dajatev:

Lokalni davki in uvozne dajatve, ki se morda pojavijo v nekaterih državah, Kupec ali percipient je odgovoren za vse take davkov in dajatev.Ne moremo tega, v kateri državi in ko potrebujete uvozne zahteve.Če dvoma, pls preiskave lokalnem po meri, mi pa vam bomo pomagali, da zagotovi vse listine, na čisto po meri.

Povratne informacije:

Prosimo, kontaktirajte nas pred Odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije,Bomo

delo z vami, da reši vsak problem, v času in bomo spoštovali vašo

prednost, storitve za Stranke je naše No. 1 cilj.

Tks za razumevanje & sodelovanje vnaprej

Dobra kvaliteta,Ugodne cene

Tako Lepa ,ne zamudite ga!

Seksi, Vroče in udobno

Hvala za pozornost!

o naši tovarni:

• Kraj izvora: Fujian ,Kitajska(Celine)
  • Debelina: Tanko (Poletje)
  • Številka Modela: 3F8140
  • Barve: Kot je prikazano