2pcs Avto Vratu Blazino Perforating Design primeru za Chery Tiggo Fulwin A1 A3 QQ E3 E5 G5 V7 EMGRAND EC7 EC7-RV EC8

Združljiv Model : Univerzalni fit vsak avto Specifikacije: Vrsta: Vzglavnik Material: Umetno Usnje(PU Usnje), Prostor Bombaž Lastnosti: Dihanje, Udobno, Avto Blazino Velikost: Pribl.26x18cm(L x W) Barva: Črna,Bež, Prosimo, potrdite, velikost izdelka Lahko izpolni svoj avto pred nakupom.Lastnosti: Univerzalno Primerna Za štiri letne čase in Vsa Vozila Fine izdelave, Perforating Design.odlično praktičnost in trpežnost.Vratu vzglavnik, lahko učinkovito preprečite floating car in vratu, ki jih povzroča dolg ovinek, utrujenost, bolečine,bo vaše vožnje življenje bolj udobno, varnejše, bolj zdravo.Package vsebine vključujejo: 2pcs ali 1pc za vas izbira Namestitvene Metode: enostavno namestite neposredno Opombe: 1. Prosimo, dovolite manjše razlikuje zaradi ročnega merjenja. 2. Dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje f rom slike zaradi računalnika, zaslona ločljivost,svetlost,kontrast ipd.Upam, da razumevanje.Lep nakupovalni dan

• Polnilo: Sintetičnih Vlaken
  • Blagovna Znamka: DoColors