Nov Prihod 3D Učinek Dj Laser Slike Skeniranih Linij Žarek Točko Dobro Uporabiti Za notranje Stranke Disco Club Bar KTV

PRIKAZ URE 5 V 1 3D Neon Laser

Napetost: 110-240V,50/60Hz Napajanje: 60 W Zunanjost: Črna Laserski Vir: Rdeče-Zeleni 200MW 150mw Modra 120mw Delovno okolje:Notranja 10-40 Vizualni učinki: Oglejte si Slike in Video Načini predvajanja: Zvok Aktivni,Auto,DMX 512,Master-Slave Funkcije: stopnja Uspešnosti,Poroka,Club bar,Praznovanje festivalih in tako naprej.G.W: 2,8 kg Velikost: 35*25*17 cm

Nasveti:Po tem, ko ste dobili te postavke,so nobenih težav za uporabo.Najprej obrnite na nas.Ne dajejo slabe povratne informacije ali spora.Mi bi odgovor na prvič.Če je čas drugačen,morda bi odlašanja.Hvala za vaše razumevanje.

Oglejte Fotografije in Video v Megli(dim)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Adpolaris-drustvo.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Adpolaris-drustvo.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

• Barva Karoserije: črna
  • Priložnosti: Profesionalni DJ&Home entertainment