Posebna ponudba 50pcs 3-5V dc 2 faza 4 žice Mikro koračnih motornih dia 7mm za digitalni izdelek BREZPLAČNA DOSTAVA

Debelo 10PCS 4 Žice 2 Faza Mimi koračnih motor za Canon mikro stopil motornih D6mm brezplačna dostava US$ 4.65 /veliko

kos / veliko

Debelo 10PCS 4 Žice 2 Faza Mini steper motornih D6mm x H8.5 mm brezplačna dostava US$ 4.59 /veliko

kos / veliko

Vrhunska 10PCS 4 Žice 2 Faza Mini steper motornih D6mm x H11mm Mini steper motornih US$ 5.90 /veliko

kos / veliko

NOVIH 20 KOS Japonska Nidec Mini steper motornih mikro koračnih motornih 2 faza 4 žice D6mm stopil motor za fotoaparat US$ 8.56 /veliko

kos / veliko

NOVIH 20 KOS Japonska Nidec Mini steper motornih mikro koračnih motornih 2 faza 4 žice D6xH8.5 mm stopil motor za fotoaparat US$ 8.68 /veliko

kos / veliko

NOVIH 20 KOS Japonska Nidec 4 Žice 2 Faza mikro koračnih motornih D6xH5.5 mm mini stopil motorr za fotoaparat US$ 7.88 /veliko

kos / veliko

Debelo 20PCS 4 Žice 2 Faza mikro stopil motor dc mini steper motor Z majhno vijak D6mm X H10mm za carema diy zabavno, US$ 8.99 /veliko

kos / veliko

Brezplačna dostava 10pcs Sanyo 3-5V dc 4 Žice 2 Faza mikro koračnih motornih D6mm z Diapozitiva tabela US$ 5.19 /veliko

kos / veliko

Novo 50pcs 3-5V dc 2 faza 4 žice Mikro koračnih motornih dia 7mm za digitalni izdelek BREZPLAČNA DOSTAVA 100% čisto nov Koračnih motor premer: 7 MM Višina: 4 MM novi Japonski Nidec mikro stopil motorja, široko, da digitalni fotoaparati in druge majhne električne gospodinjske aparate, digitalne izdelke.In to je nedavnih novih izdelkov, bolj primeren za nove digitalne fotoaparate in druge digitalne izdelke. 2 faza 4 žice koračnih motor ima dva navitja: A, B. navijanje skozi naprej trenutna uporaba (+ A) predstavlja; skozi povratni tok uporabo (-A) predstavlja.B navijanje, izražene kot zgoraj.Polni energije vrstnem redu: Kaj vključno z: 50pcs mikro motorji

• Certificiranje: ROHS
  • Korak Kot(stopinj): -