1S - litij-3,7 V litijeva baterija, napolnjena 4,2 V 2S - litij-7.4 V, baterija, napolnjena 8.4 V 3S - litij-12V baterija, napolnjena 12,6 V 4S - litijeva baterija, napolnjena 16.8 V 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Lastnosti: Ultra-tanek moč zaslon, 5 indikatorjev LED, zaslon je bolj intuitiven in lepše.To se lahko uporablja v različne namene, kot so litijeve baterije, svinčene baterije, litij-železo fosfat, in električnih vozil.Li-ion Baterija Zaslon Parameter: (2% napaka mora biti sprejemljiva) 1. napetost akumulatorja > N*3.2 V, 1 LED sveti (opomba:N = baterije, število celic) 2. napetost akumulatorja > N*3.4 V, 2 LED zasveti 3. napetost akumulatorja > N*3,6 V, 3 LED sveti 4. napetost akumulatorja > N*3.8 V, 4 LED zasveti Navodila: 1. Povežite na pozitivni in negativni pol zaslonu odbor pozitivni in negativni pol baterije, ki se preskuša.Pritisnite na rdeči gumb s prstom in LED lučka sveti.Prikaz v realnem času baterije. 2. Umaknete prst z zaslona, LED-lučka bo izklop po 3-5 sekundah, in to ne bo porabijo energijo, ko je statična. 3. S povratne povezave funkcijo, tudi če pozitivne in negativne povratne ne bodo spali, se prilagodi.Nasveti 1. Skupaj 5 majhne luči, prikaz moči, primeren za povratne pretvornik litijeve baterije nasveti 2. 3,7 V naravi s 1pcs rdeče moč Indictor ,4pcs zelena baterije Indictor ;drugi z 1pcs rdeče moč Indictor ,4pcs modra baterije Indictor Specifikacije: Vrsta: 3,7 V 1S litijevo baterijo, 2S litijevo baterijo, 3S litijevo baterijo, 4S litijevo baterijo, Material: PCB board Dimenzije: 40x15mm/1.57x0.59inch Dolžina Kabla: 120MM Barva: Črna Količina: 1 Računalnik Opomba: 1.Prosimo, dovolite 0-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo. 2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: 1 x Zmogljivost Baterije Indikator Modul

• Vrsta: Gospodinjstvo Baterije Tester
  • Številka Modela: -
  • Blagovna Znamka: OOTDTY
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Certificiranje: NOBEN

As in the description. Fast shipping.

• 5 / 5

All is well! Thanks to seller, fast delivery.

• 5 / 5