Avto Rearview Mirror Zaščitno folijo Anti Meglo Film forSkoda Opel DAF RAM Tovornjaki Paccar Ford Otosan Chrysler Honda Jade FCV Crider

Značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti To je novost, da lahko rešijo problem, da ga ni mogoče jasno videti dvojna očala v deževne dni, tako da je vaš vid je jasen in potovanja je varneje.To lahko zaščitite svojo vožnjo pogled na deževne dni.Je univerzalne velikosti zunanja ogledala.Lahko prosto narežemo na koščke, kot je potrebno Nepremočljiva, anti-fog in dustproof učinek, je dobro.Nano hidrofilni tehnologije.Namestitev navodila: 1, Čiščenje rearview mirror 2.Spray majhno količino vode na kozarec vode za boljši oprijem 3, Našli No. 1 oznaka plast 4, Tear off No. 1 oznaka plast 5, Namestite film oh sreen 6, Tear off No. 2 oznaka plast 7, Če so mehurčki 8, Strganje z avtom 9,je namestitev končana Opomba: Prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja Prosimo, čiščenje škodo del in posuši, preden ga držijo Paketu: 1 nastavite Avto Rearview Mirror Zaščitno folijo(2 Kosa)

• Funkcija 7: anti meglo film rainproof film
  • funkcija 3: Okno Folije & Zaščito Pred Soncem
  • funkcija 2: Prednje Vetrobransko Steklo
  • Funkcija 5: anti vode megle film
  • Številka Modela: Avto Rearview Mirror Zaščitna FilmCar Rearview Mirror Zaščitno Folijo
  • funkcija 1: Rearview Mirror Nalepka
  • Funkcija 4: Avto Anti Vode Megle Film