body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

32.8 Ft 10 Metrov Črna Rumena Tla Lepilo Varnost Previdno Trak Ime Proizvoda : Varnostni Trak;Trak Širina : 44 mm/1.7"

Trak Dolžina : 10 Metrov / 32.8 ft;Skupni Premer : 96 mm/3.7"

Material : PVC;Barva : Rumena, Črna

Teža : 132g

Odlično orodje za nevarnost in požarnega varstva na opremi.

Enostavno držati, da večina vse čisto in suho površino.

Odličen izdelek za uporabo na tla, stene, cevi in naprav.

Package Vsebina : 1 x Lepilni Trak Varnost

Opomba:Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Številka Modela: Eni Strani Prevodni Ščit Folija Lepilni Trak