IS-W3001 110V AC 220V Digitalni termostat za hladilnik za hlajenje Temperaturni Regulator Senzor grelec Stikalo za inkubator

Napajanje z napetostjo: AC 110-220V Temperaturni merilni razpon: -50 ~ 110 ℃ Temperatura nadzorni razpon: -50 ~ 110 ℃ Zaslon natančnost:0.1℃ Natančnost Nadzora: 0.1℃ Temperatura natančnost merjenja: plus ali minus za 0,2 stopinj nadzor Temperature natančnost: plus ali minus 0,1 stopinj Vnos meritev: NTC10K sonde L = 1 meter nepremočljiva nazivna moč: po klasifikaciji izbire Izhodna moč: po klasifikaciji izbire Videz velikost: 60 * 45 * 31 mm Izhod tip: rele izhod (output stikalo) Izhodna kapaciteta: 10A Pritisnite gor da prikaže začetni temperaturi gumb Dolgo pritisnite gumb prikaz temperature Utripa, pritisnite gumb GOR ali DOL Nastavite začetku vrednosti temperature Pritisnite Navzdol zaslon gumb za ustavitev temperatura Dolgo pritisnite Navzdol gumb, prikaz temperature Utripa, pritisnite gumb GOR ali Dol Nastavite, da se ustavi vrednosti temperature Količina: 1Pc Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!!!Uporaba: Inkubator Grelnik bojler Nadstropju, Ogrevanje, Hladilnik Toplogrednih Kleti Garaža Objekt Akvarij Grelec Paket vključuje: 1Pcx Digitalni Temperaturni Regulator Navodila: 1.Zagona nastavite temperature: Pritisnite tipko ▲ tipko, da sprožite prikaz temperature.Pritisnite in držite tipko ▲ tipko za približno 3 sekunde, da se začne temperatura digitalni utripa.Uporabite ▲▼ tipko, da nastavite želeno vrednost temperature. 2.Nastavite stop temperature: Pritisnite tipko ▼ gumb za prikaz stop temperature.Pritisnite in držite tipko ▼ gumb za približno 3 sekunde za zaustavitev temperatura digitalni utripa.Uporabite ▲▼ tipke za nastavitev želene vrednosti temperature. 3.Kako obnoviti tovarniške nastavitve: Ko je vklopljen, pritisnite in držite tipko ▲▼ hkrati, digitalni cev zaslon 888 bo nato samodejno vrtenje) zaznana temperatura, ki je, obnovite tovarniške nastavitve.

• TYPE3: Digitalni termostat za hladilnik
  • Blagovna Znamka: Aideepen
  • Funkcija: 8.28 NOVIH Digitalnih thermoregulator
  • Vrsta Napajanja: polnilnik
  • 1: Digitalni Merilnik Temperature Tester
  • Številka Modela: W3001 IS-W3001
  • Dolžina Kabla: 1M
  • Max Merjenje Temperature: 100°C - 119°C
  • Slog: Steni visi
  • Uporaba: Gospodinjstvo
  • Velikost Zaslona: 1.9 Cm & V
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta Prikaza: Digitalno
  • Vrsta: E
  • Teorija: Temperaturni Regulator
  • Type2: 110V 220V Temperaturni Regulator

Excellent electronic thermostat

• 5 / 5

Good product, received in 55 days, excellent seller service is my second order and I will continue to buy.

• 5 / 5