body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

Kemične črpalke, merjenje črpalke, klimatske naprave črpalka, pretok črpalke, hidravlično ročno črpalko, kanalizacije črpalka, booster črpalko.

Napetost: 12V; Moč: 60 W

Sesalni tlak: za 0,2 Mpa; Nazivni tlak: za 0,8 Mpa

Tok (MAX): 5 L / min; Sesalna Razdalja: 2m

Dvigalo: 80 m; Pokritost: 8m

Material: plastika

Velikost: cca.16.5 x 9,5 x 6 cm (L * W * H)

Vsebina paketa: 1 x visokotlačne vodne črpalke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

• Številka Modela: Transformatorji Razsvetljava
  • Certificiranje: ROHS