Zamenjava Seznam:

Sedež Obraz Material: Silikon

Rotacijski Obraz Material: Silikon

Elastomera: Viton

Ta izdelek je bil na zalogi, mi lahko ladja jih takoj, ko je plačilo potrjeno.

Pišite nam, če želite preveriti podrobnosti, kot so alternativni material in dimenzije ali prerez risanje.

D(mm) D1 D2 L1 L12 L13 L2 L1S L1K L1N 70 99.5 92.0 40.0 48.7 68.7 11.3 51.3 60.0 80.0

Ta izdelek je bil na zalogi, mi lahko ladja jih takoj, ko je plačilo potrjeno.

Postopek Naročila

1. Prosimo, preverite izdelek podrobne informacije zgoraj.

A. Model/Velikost Gred B. Obraz Materiala C. Da Količina.

2. Naš Izvoz Storitev Ekipa vam bo stik s citatom datoteko v roku 3 ur po tem, ko naša ekipa dobili vaše povpraševanje.

3. Če ste naročilo, naša ekipa bo potrdite z vami o naročiti informacije o izdelku, paket, način plačila in dostave, nato prodajnega naročila, bo poslana, da ga potrdite.

4. Pakiranje: Kartonska škatla (absorbira ovijalnika notranjosti).

5. Kako dostave:

Po morju - Kupec imenuje špediter ali na našo prodajno ekipo, najti primerne za dostavo je za kupce.

Po zraku - Kupcu zagotavlja vašega izrecnega račun, ali na našo prodajno ekipo, najti primerne express za kupce.

Drugi - Smo se dogovorite za dostavo blaga na neko mesto na Kitajskem imenujejo za kupce.

Dostava:

1. Običajno bo ladja vaše naročilo v roku 3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila, zamude, vendar dostava bi se zgodilo, kot je naš shranjevanje sprememb vsak trenutek, če potrebujete nujno, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da preverite zalogo. (Opomba: EMS ePacket je 14 dni kasneje kot druge komercialne hitre dostave, prosimo, izberite vašo potrebno dostave)

2. Ne potrdite Naslov in Telefonsko Številko, ki jo pustimo, da se nas.Telefonska Številka je zelo pomembno za post office lahko stik z vami, v čas, zato vljudno prosimo, da skrbno preverite, da bi se izognili nepotrebnim moti in izgube lahko bi vam.

3. Stranke so odgovorne za kakršno koli po meri, takse, uvozne takse in dajatve, davki, ki jih zaračunavajo svoje občine , vsak civilne je responsiblity za svojo dolžnost.Bomo potrudili, da bi preprečili ali zmanjšali meri pristojbine, ki jih ugotovi elemente kot "darilo" ali razglasi nizko vrednost v račun.Če niste zagotovili osvojil meri pravila, prosimo, posvetujte se s svojim prvič po meri.

Povratne informacije:

Cenimo vsak povratne informacije levo za naše stranke; Če obstajajo kakršne koli težave, se obrnite na nas prvič pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave ASAP.Upamo, da vam je všeč naša predmetov in uživajo nakupovanje in nam alsp upam, da vam lahko nam pozitivne povratne informacije.Hvala!

Storitev:

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Potrudili se bomo, da bi bilo naše veliko veselje mi je, da naredite nekaj za vas.Podpiramo velika količina naročil in OEM storitev, če boste potrebovali, prosimo, obrnite neposredno na nas, vam bomo ponudili najboljše cene in odlična storitev.

Če imate kakršno koli quetions o naši trgovini ali naše prodcuts, vas prosimo, da nas kontaktirate , bomo odgovor, da boste v roku 24 ur po prejemu e-pošte.

Hvala, ker ste prišli, dobrodošli spet!

• Slog: Mehansko Tesnilo
  • Številka Modela: MG13-70 MM