PC Miško Pad Gaming Računalnik Miši Mat za Apple Notebook Laptop Laser Hitrost Mousepad Kakovost Gume in Mehko Krpo Dotika Pad

Značilnosti: 1. Lep barve, ni enostavno zbledi, uporabite več camfortable. 2. Fino krpo kritje+buttom priročen ročaj teksturo, trajno. 3. Ne zdrsne teksturo in stroj.Opis: Naravni Ruber+Krpo , Gladko dotika, mehko dotikajte, mehko teksturo, toplotni prenos tehnologije naredi vzorec, ki je jasno in prinese nazaj je non-slip design,prilega v namizje, učenje /pisarna, enostaven za uporabo.Specifikacije: Barva: (neobvezno) Temno/ Original/ Elektronski zvok/ Okostje/ Dynamic/ Letnik/ Cheetah/ Barvita/ Les/ Cheetah Velikost: 22 cm *18 cm Material: Naravni Kavčuk + Krpo Paketu: 1 * Mouse Pad Opombe: 1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

• Blagovna Znamka: EDUP
  • Izdelkov Stanje: Park