QYPF 17.5 CM*3.4 CM je Ne pušča Olje je Potenje Moč Smešno Vinil Avto Nalepke Nalepke Črna Srebrna C15-2930

Uporaba nalepke je zelo enostavno, ob le nekaj minut.Vaša nalepka ima 3 dele: Papir, Varnostno Nalepko Jasno Prenos Trak 1, Očistite površino, kjer nalepko bo nameščen 2 Počasi odstranili papir, varnostno pazite, da je vaš nalepko še vedno zaljubljen jasno prenos trak.Če del svoje nalepke dvigala z varnostno kopiranje, pritisnite papir, varnostno nazaj proti njej, dokler ne ostane zaljubljen prenos trak. 3 Ko je vaša nalepka odstranjena stran od podlage, line up & položaj nalepke proti površini, ki jo bo uporabil. 4 Uporaba kreditne kartice, squegee, ali nekaj podobnega gladko dol nalepko, pazite, da je popolnoma zaljubljen na površje. 5 Skrbno & Počasi, odstranite prenos trak s svojo nalepko, pazite, da vaša nalepka nalepljena na površje.Če vidite del nalepke, ne za javnost s prenosom trak, pritisnite nazaj na površino in ponovite postopek!

• Postavka Dolžina: 0cm
  • Postavka Vrsta: Nalepke