2PCS Električni Mop Rezervoar za Vodo za Dyson sesalnik V7 V8 V10 V11 Zamenjava Električnih Mop Glavo Potresemo Rezervoar za Vodo

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

100% popolnoma nova in visoke kakovosti;Zbiranjem tla z vodo lahko zadovoljni, kot nalašč za čiščenje za vse trda tla

Po razstavljanja, je enostavno oprani in čisti

Split je rezervoar za vodo, enostaven za namestitev, preprost za nadzor vode.

Varno za vašo družino in hišne ljubljenčke

Gumb barve so tekla in ne morejo biti izbrani

Specifikacije:

Uporablja Model:za Dyson V6V7V8V10V11

barva: prozoren

gumb barva: tekel barve,ne sprejemajo določeno barvo

Material: plastika

velikost: 28.3x15.5 cm

Vsebina Paketa:

2 x Rezervoar za Vodo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.